"Onvergetelijke ervaring"

在我們特殊的日子裡,我們希望確保每個方面都是完美的,而 Into Colors 的表演讓我們的婚禮絕對令人難忘。這支樂隊由才華橫溢的音樂家 Rob、Saskia、Ron 和 Ed 組成,他們以獨特的流行音樂和爵士音樂組合讓我們和我們的客人著迷。他們多才多藝地播放這對夫婦提交的歌曲以及請求,真是一種享受。

讓演出變得更加特別的是與樂隊成員的互動。他們不僅專業、能幹,而且在與我們和我們的客人打交道時熱情、自發、友好。很明顯,他們在表演中玩得很開心,這種熱情感染了每個人,讓每個人都在舞池裡跳到深夜。

他們多才多藝的音樂風格、高超的表演質量以及對氣氛的感知和反應能力確實令人欽佩。我們非常感謝他們給我們帶來了難忘的經歷。

(door Google Translate)

“Op onze speciale dag wilden we ervoor zorgen dat elk aspect perfect was, en het optreden van Into Colors maakte onze bruiloft absoluut onvergetelijk. De band, bestaande uit getalenteerde muzikanten - Rob, Saskia, Ron en Ed, wist ons en onze gasten te betoveren met een unieke mix van pop en jazzmuziek. Hun veelzijdigheid in het spelen van nummers die door het bruidspaar waren voorgelegd, evenals verzoeknummers, was een ware traktatie.

Wat het optreden nog specialer maakte, was de interactie met de bandleden. Ze waren niet alleen professioneel en bekwaam, maar ook warm, spontaan en vriendelijk in hun omgang met ons en onze gasten. Het was duidelijk dat ze plezier hadden tijdens hun optreden, en dit enthousiasme werkte aanstekelijk op iedereen om op de late avond toch de dansvloer op te gaan.

Hun veelzijdigheid in muziekstijlen, de kwaliteit van hun optreden en hun vermogen om de sfeer aan te voelen en daarop in te spelen, waren echt bewonderenswaardig. We zijn zeer dankbaar voor de onvergetelijke ervaring die ze ons hebben gegeven.”